Kapcsolat

Az Építész DEPO e-mail elérhetősége: bet@epiteszhk.bme.hu

Az oldalt eredetileg fejlesztő és karbantartó öntevékeny kör 2016 nyarán megszűnt. Az oldal új gazdája most a Bercsényi Építész Tudástár öntevékeny kör lett, további információk ezen az oldalon valamint a facebook oldalukon találhatóak.


Hirdetés

Az oldalon néhány helyen megjelenhet hirdetés. Ezek nem fiztett hirdetések, ingyenesen kérheti bármelyik kari vagy egyetemi szervezet, hogy tegyük ki az övéket. Ebbe bele tartozik a HK, EHK, az öntevékeny körök kérései, de egyéni embereknek nem nyújtunk ilyen lehetőséget (pl. korrepetálás).
Minden ilyen reklám csak korlátozott ideig fut az oldalon, max 2 hónapig. A megjelenített képek mérete 200x400 pixel, ekkora méretben küldjétek! Csak álló képet fogadunk el, gifek és flash tartalmak nem kerülnek ki az oldalra. A kör e-mail címére küldjétek a kéréseket dátumokkal együtt, hogy mikortól meddig jelenjen meg, illetve azt a url címet, ahova vigyen a böngésző a hirdetésre kattintve(ez nem kötelező).


Ezen az oldal, ettől a ponttól lejjebb a kör utolsó félévének állapotát láthatjátok, afféle emléket állítva.

Háda Ádám - Körelnök

Hatodéves építész hallgató vagyok, kezdetektől fogva vagyok az oldal fejlesztője, karbantartója. Elnökként mind a szervezésben, mind az oldal fejlesztésében részt veszek. Az oldal fő fejlesztését én végzem, így, ha valami technikai problémába ütköztök vagy, ha valami újítást szeretnétek, engem keressetek! A DEPO Extra a kedvenc projektem, szeretném, hogy a mai világban a számítógéppel tanulás lehetőleg interaktív is legyen, hogy minél jobban és gyorsabban sajátíthassuk el a tudást.

hada.adam@gmail.com


Tóth Zoltán - Alelnök

Tóth Zoltán András vagyok, ötödéves építész hallgató, tervezői szakirányon. Depos vagyok már majdnem a kezdetek óta, utóbbi időkben főképp ügyintézésekkel foglalkozom a körön belül.

tothz67@gmail.com


Bedrossian Ádám - Alelnök

Negyedéves építész hallgató vagyok a tervező szakirányról. Az oldal fejlesztésében veszek részt(jelenleg apróbb rész feladatok megoldásával), ha a működéssel kapcsolatban problémáitok adódnak vagy új funkciókat szeretnétek, szóljatok! Hamarosan Tervezési segéd anyagokat és minta rajzokat teszek közzé. Tervben van továbbá még az adott tárgyak megértését segítő egyszerűbb játékok készítése.
bedrossian20@gmail.com


Miklós Betti - Tag

Harmadéves építészhallgató vagyok. A kör gazdasági ügyeivel, beszerzéseivel foglalkozok, segédanyagok fejlesztésével. Azért dolgozunk, hogy az egyetemi éveiteket könnyebbé tegyük az átlátható és egyértelmű jegyzetgyűjteménnyel, a DEPO-val.

miklosbetti@gmail.com


Ébend Kata - Tag

Harmadéves Építészhallgató vagyok. Régóta foglalkozom a hallgatói segédanyagok fejlesztésével. Arra jutottunk, hogy egy honlap lenne a legideálisabb ezek megosztására (a bercsényi depo mintájára). Odaadó csapat készíti nektek ezeket a segédanyagokat. Az Építész DEPO oldalát egy féléve csináltuk, azóta is csiszolgatjuk. Remélem hasznotokra lesz. Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, írjatok az epiteszdepo@epiteszhk.bme.hu e-mail címre.
kata.ebend@gmail.com


B. Tóth Dániel - Tag

Harmadéves építész hallgató vagyok, az első tagtoborzó óta tag, és másod-, harmadéves tárgyakkal foglalkozom az oldalon. Használjátok a Depót, értetek dolgozunk!